Jubilejní 15. ročník pěvecké soutěže pro začínající zpěváky nazvané Česko zpívá, kterou pořádá Kamila Nývltová, sice zvládla na jedničku, nyní se však na sociální síti rozhodla ukázat i to, co nikdo z přítomných neviděl... Přiznala totiž své nečekané zdravotní obtíže! „Řekla jsem si, že možná je fajn se podělit i o chvíle, kdy vám prostě není hej!“ vysvětlila na instagramu.

V jejím případě to znamenalo, že v sobotu před finálovým večerem své soutěže si musela „odběhnout“ do nemocnice na kapačku. „Nebudu psát, co a jak, a jak a co… ale moje tělo nemohlo a já nemohla, a to že jsem držák a všechno vždycky zvládnu!!!! Ale někdy je toho asi víc než dost…“ posteskla si brunetka, jež je velice aktivní i v muzikálech, a sdílela snímek přímo z ambulance - s jehlou v paži.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Kamila Nývltová: Rodinný byznys nám přerůstá přes hlavu! Markéta Reinischová

Tento zápřah se jí podle všeho vymstil... a ona teď apeluje na své fanoušky, aby i oni na sebe dávali pozor a mysleli na svoje zdraví. „To máme opravdu jen jedno. A fakt se nic nepose*e. A nebojte, jsem v cajku! A jdu si dát už třetí den vývar a rohlík,“ uzavřela představitelka Kleopatry či Angeliky, co má přitom velké plány a zvolnit se podle všeho nechystá - například teď chystá letní vzdělávací kemp.

Fotogalerie
58 fotografií