Po zásluze je tak několikanásobná Zlatá slavice na syna pyšná. Umělecké geny Filip podědil po mamince, které pomáhá v jejím divadle. Nyní talentovaný mladý muž projevil, že mu v žilách koluje také producentská krev, kterou mu do vínku nadělil tatínek, známý producent Petr Kratochvíl (72).

Na novém videoklipu Filipspolupracoval se svými přáteli a snažil se, aby byl co nejvíce osobitý. Tomu také napomohl autor hudby Dalibor Cidlinský jr. a textu se ujal písničkář Jan Pokorný (33) alias Pokáč. Sehrané duo stojí za nejúspěšnějšími písněmi Lucie Bílé za poslední roky a jejich oslovení tak byla sázka na jistotu.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor Lucija Veselá, Elmer Carvalho

Svět je pro lidi nepřehledný

Samotná zpěvačka je z klipu samozřejmě nadšená o to více, že je v něm otisknuta stopa milovaného syna. „Někdy se nám zdá, že jsme úplně sami a nic není tak, jak bychom chtěli, ale stačí se jen líp dívat kolem a všechno může být jinak. Člověk často pro les nevidí stromy a není se čemu divit, svět začíná být pro lidi nepřehledný,“ okomentovala Lucie pro společnost Supraphone, o čem její nový singl pojednává. Na nedělní oslavě se Bílá podělila se svými nejbližšími a přáteli o nejnovější počin talentovaného Filipa. 

Hlavní roli si v klipu střihla herečka Kateřina Winterová (48) a doplnili ji přátelé z Lucčina divadla. V jednom městě, jedné noci tak uvidíme například Martina Písaříka (44), Dennyho Ratajského (44) a samozřejmě samotnou majitelku zlata v hrdle. 

Fotogalerie
35 fotografií