Hlad se půvabné modelce Natálii Kočendové pořádně vymstil. Dostala chuť na řepu a skončilo to velkou bolestí. „Snažila jsem se otevřít sklenici příborovým nožem – a potvrdilo se mi, že modelky do kuchyně nepatří. Jedu na pohotovost,“ prozradila na sociální síti, a ukázala dokonce i notně zkrvavenou ruku. Nůž se jí podle všeho nešťastně smeknul a podařilo se jí pořezat na levé dlani.

„Ale řepu jsem otevřela,“ vtipkovala cestou na ambulanci. Nešlo rozhodně jenom o nějaké škrábnutí. Jak později ukázala ve svých instastories, lékaři jí ránu zašili... a ona pak odcházela ze špitálu se dvěma stehy. „Ale nemusíte se bát, žiju,“ usmívala se kráska, která v roce 2020 vyhrála titul Miss Czech Republic a v roce 2022 triumfovala i v mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová je jednou z nejkrásnějších českých modelek. Instagram

Natálie se sice na konci minulého roku (podruhé) rozešla s fotbalistou Davidem Vitáskem (23), kterého poznala díky natáčení reality show Love Island, a aktuálně by měla randit s potetovaným slovenským podnikatelem Chrisem Dingou, do nemocnice ji však vezla kamarádka. Alespoň tak měla s sebou nějakou oporu, když partner nebyl poblíž...

Fotogalerie
49 fotografií