Megalomanská Dubaj patří k vyhledávané destinaci pro »dobití baterek«. Slunce zde svítí skoro nepřetržitě a museli byste být opravdu smolaři, aby vám zde zapršelo. Na azurové nebe a průzračnou vodu vsadila i Petra.

Vyrýsované tělo

Místní obyvatelé a turisté se tak mají na co dívat. Moderátorka televize Nova má parádní postavu. Vysportované nohy, vyrýsované ruce a záplava blond vlasů budí na místních plážích velkou pozornost. V Emirátech trávila Svoboda už Velikonoce, ale s barvou kůže stále není spokojená. „Nějak se mě letos to sluníčko nechytá,“ napsala Petra ke snímku, kde si i se synem Eduardem (4) lebedí na zlatavém písku.

Video
Video se připravuje ...

Sexy zprávařka Svoboda (40): Tajemství věčné krásy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Retušování Petra nepotřebuje

Opálení je ale to poslední, co by obdivovatele pohledné moderátorky zajímalo. „Krásná žena, s krásným tělem. Můžu k tobě?“ ozývá se v záplavě mužských komentářů a srdíček na sociálních sítích. Naopak ženy na Petře chválí něco zcela jiného. „Konečně někdo, kdo přidá fotky z dovči a neprojede je přes tisíc retuší. Super,“ napsala fanynka, pro kterou dvojnásobná maminka sbírá body také svou přirozeností. Což je dnes v záplavě upravených fotek a honbou za „lajky“ opravdu vzácnost.

Fotogalerie
30 fotografií