Má práce nad hlavu, daří se jí, kariéru má rozjetou na plné obrátky, ale v soukromém životě za zavřenými dveřmi je bláznivé Heluš i hospodské Kateřině trochu smutno.

Naslepo? Nikdy!

V lásce tahle věčně usměvavá herečka moc štěstí nemá a na rande prakticky nevyráží. „Nevím, jak to jinak říct. Prostě bych se bála jít naslepo na rande, obzvlášť po tom, co všechno se teď děje. Potřebuju toho člověka znát. Já se třeba zamiluju do chlapa až potom, co ho znám a potkávám ho třeba dva roky – takové věci se mi stávají,“ svěřuje se Randová v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN s tím, jak je na tom momentálně s láskou. Nevadí jí být sama, ale někdy se jí zasteskne a ráda by vedle sebe měla mužského.

Bez pomoci...

„V létě jsem musela zvládnout velké stěhování a zařizování v bytě. A kdykoliv se mi něco doma zničí, je potřeba něco přemístit, je to na mně. Odvézt auto do Kladna do servisu – to kdyby za mě někdo, kdo mě má rád, vzal, to by mi udělalo velkou radost,“ říká herečka. „Ale pak je mi ještě někdy líto, a doufám, že to nebude znít nějak přehnaně intimně, že se nemám ke komu v noci jen tak přitulit. Chybí mi mužská náruč,“ přiznává Martina otevřeně.

Nejsem jediná...

Martina je ale přesvědčená, že není jediná žena, která to tak má, takže to není nic neobvyklého. „Je to klasický ženský pocit, cítit se tak nějak v bezpečí,“ přiznává hvězda seriálů Ordinace a Ulice. V rozhovoru se rozpovídala i o tom, kdy prožila hrůzné chvíle na natáčení a co jí lidé píšou na sociální sítě.

Velký rozhovor s Martinou Randovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Moderátorka Martina Randová: Kolik jí naměřili podkožního tuku? TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií