Bobo a Heluš zdědili miliony, které jim otevřely cestu do vyšší společnosti. Dnes večer se dostanou na VIP golfový večírek a to si žádá, aby se hodili do gala. Heluš si proto do parády vzal tým profesionálů. V seriálu, ale i v reálu. Že je možné z ošklivky Heluš udělat krásku, nevěřila ani sama herečka. „Když jsem se dozvěděla, že z Heluš bude krasavice, říkala jsem si, panebože, jak to udělají? Jak z Randové chtějí udělat krasavici, to asi nepůjde,“ vzpomíná Martina Randová na chvíli, kdy se o plánované proměně dozvěděla.

Proměnu Heluš vytvořila hlavní maskérka pořadu Tvoje tvář má známý hlas, Adriana Bartošová. A protože pod jejíma rukama se měnila i Hanka Holišová v Michaela Jacksona nebo Ivana Chýlková v Conchitu Wurst, proměna Martiny Randové v půvabnou Heluš pro ni nebyla žádný problém. 

VIDEO: Heluš v dojemné umírací scéně Valerie Zawadské.

Video
Video se připravuje ...

Smrt Valerie Zawadské v Ordinaci: Před kolapsem nestihla poslední přání! TV Nova

„Nejprve jsme Martině vlasy zesvětlili, to muselo proběhnout nadvakrát, protože měla původně velmi tmavou barvu. Byl to docela náročný proces, ale podařilo se dosáhnout odstínu, který jsme potřebovali. Následně jsme herečce vlasy zahustili a prodloužili. Důležitou roli hraje i líčení, vyzkoušeli jsme několik variant a zůstali jsme u přirozeného líčení, díky kterému nezestárne. Měli jsme představu moderní přitažlivé ženy a chtěli jsme šokovat. Myslím, že se to povedlo,“ popsala proces proměny Adriana Bartošová.

Když se Martina Randová poprvé po proměně uviděla v zrcadle, byl to i pro ni šok. „Musím přiznat, že jsem si na sebe musela trochu zvykat. Takhle dlouhé vlasy jsem snad nikdy neměla. Ale zvykla jsem si. Paradoxně je teď pro mě ale mnohem těžší Heluš hrát, protože ona se změnila jen zvenku, ale uvnitř je to pořád ta stará vypočítavá Heluš. Jako ošklivé se mi ta její ošklivá povaha hrála mnohem líp, teď se musím hlídat, abych nebyla zbytečně milá,“ prozradila herečka, která v dnešním díle Ordinace oblékne luxusní šaty od návrháře Oscara de la Renty v hodnotě takřka dvou set tisíc korun. 

„Když mi řekli, kolik ty šaty stály, šly na mě mdloby, v životě jsem na sobě neměla nic tak drahého. Ale jsou krásné a cítím se v nich opravdu báječně,“ netajila se herečka, která sklidila uznání i kolegů. „Martin Zounar mi řekl, že jsem krásná, to mi za celé tři roky neřekl snad ani jednou. A když už to řekl Zounar, tak to už je poklona,“ říká potěšeně. Ale není to jen tak. „Když ze mě dělali starou Heluš, chodila jsem do maskérny o hodinu dřív, teď chodím skoro o tři hodiny dřív. To samo o sobě něco vypovídá,“ směje se Randová.

Šokující proměnu Heluš sledujte ve čtvrtek na TV Nova od 20:20.

Fotogalerie
26 fotografií