Na předávání hudebních Cen Anděl dorazil zpěvák po boku své partnerky Emmy Smetany (36), a přestože ochotně pózoval fotografům, každý si na první pohled všiml zásadní změny. Haj totiž opět shodil hustou hřívu, kterou se ještě donedávna pyšnil.

Změna účesu

Krátký sestřih odhalil i pravděpodobnou příčinu razantní změny účesu. Nepříjemná alopecie, která se projevuje ztrátou vlasů (i obočí a veškerého ochlupení) je totiž zpět! Na Jordanově hlavě je patrných hned několik lysých koleček, některá jsou přitom tak rozsáhlá, že zpěvák asi raději vzal strojek a všechny vlasy shodil.

Psychické problémy

Již v minulosti přitom Haj přiznal psychické problémy, kterými trpí právě kvůli alopecii. Ta se u něj objevila poprvé až kolem dvacátého roku věku, spouštěčem byl v jeho případě pravděpodobně stres. „Tvářím se, že jsem OK, a pak jsem nesnesitelný. Po několika týdnech mám už úplně vykloubené rameno z toho, jak se pořád přečesávám, přidržuji vlasy a skrývám jeden, dva, tři nebo pět dalmatinských fleků na hlavě. A pak to zase většinou samo zaroste... Až do příště,“ napsal Haj v minulosti pod jeden ze svých příspěvků s tím, že je pokaždé vystresovaný z toho, jak moc se nemoc rozšíří.

Video
Video se připravuje ...

Smetana a Haj na Cenách Anděl: Můžu se klidně odstěhovat! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Fotogalerie
53 fotografií