Půl roku Hanka s Andrém tajili, že jejich vztah definitivně skončil. „Od léta spolu nejsme, intenzivně řešíme rozvod, ale žádná dramata se nedějou. Pořád společně žijeme pod jednou střechou, ale rozvádíme se,“ přiznala tehdy Blesku sexy blondýnka. 

Jedno lože už nesdílejí, navíc posléze se Mašlíkovái s jejich synem Andreasem (6,5) odstěhovala. „Pronajala jsem dům za Prahou, už jsme zabydlený a je neuvěřitelný, jak rychle se tady cítím jako doma. Zjišťuji, že je fajn bydlet sama,“ tvrdí Hanka, která se za zápasníka provdala 27. srpna 2016. 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková Markéta Reinischová

Rozvod je v procesu a připravuje se dohoda, protože se chceme dohodnout. S Andrém fungujeme jako rodiče, zrovna včera jsme byli vybírat základní školu. Bydlíme od sebe 15 minut a péči o Andreáska si půlíme, aby ho měl každý stejně v týdnu. A vzájemně si vycházíme vstříc,“ říká blondýnka, která se mužům rozhodně nevyhýbá. 

Jdu se ráda s někým seznámit na kafe doufám, že se tam najde ten alfa samec, ten pravej. Jsou to muži různých profesí, ale co mě překvapuje, že o mě největší zájem mají mladší chlapi,“ směje se kráska. 

Fotogalerie
59 fotografií