Nebo ještě jinak: Pokud to prý nebude letos, tak už nikdy! „Já se asi vdám. Říkala jsem, že když to nestihnu do šedesáti, tak už na to peču. Až přijdu domů, tak mu řeknu, že jsi říkal, že se mám vdát. Přijdeš na svatbu?“ ptala se moderátora Honzy Dědka (52) v jeho 7 pádech.

S muzikantem Tomášem dokázala překonat i hodně těžké chvíle. Svatbu chtěli v minulosti několikrát uspíšit i kvůli rakovině, se kterou se zpěvačka musela dvakrát poprat. S postupně přibývající jistotou úplného uzdravení ale vždycky od plánovaného životního kroku upustila.

Video
Video se připravuje ...

Anna K. na cenách Anděl: Mám výročí a jsem na sebe pyšná! David Turek

„Dostala jsem nějaký prsteny. Jestli tedy myslíš tu strunu od kytary, kterou smotal...“ vtipkovala ve Švandově divadle. „A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Přišla jsem v nějakých šatech, on poklekl a řekl mi, že bych si ho v těchhle šatech mohla vzít. Říkala jsem, že nemá prsten, tak vysadil dveře a dal mi tu podložku. Tak jsem ji chvilku i nosila,“ smála se tmavovláska, vlastním jménem Luciana Krecarová. 

Nakonec se ale kytarista vypravil do jednoho z nejdražších klenotnictví v Praze a koupil jí vysněný prsten z kolekce Trinity, který stojí od 50 tisíc korun výš.

Fotogalerie
33 fotografií