Přestože se Tomicová už podruhé kvůli rozchodu s manželem Ondřejem Malým (58) sesypala a nechala seriál ZOO na holičkách, na Primě nad ní hůl nezlomili. Ale... „Dali jí nůž na krk. Teď si může odpočinout od natáčení ZOO, ale pak bude už pěkně stát na place,“ unikla ze štábu interní informace.

„Mohu potvrdit, že Pavla Tomicová bude součástí nového projektu televize Prima,“ řekl Aha! mluvčí Primy Josef Ducký. Podle blízkých přátel je herečka za nabídku velmi vděčná. Svědčí o tom, že na ni na Primě nejen nezanevřeli, naopak s Pavlou stále počítají. Nový projekt by se měl začít natáčet až na podzim, kdy ještě bude na obrazovkách kralovat ZOO. Byť už bez veterinářky Anežky. Dějová linka Pavly Tomicové s bývalým manželem v podání Michala Suchánka (58) tak nejspíš zůstane nedořešená.

Nikdo sice nemůže hvězdě seriálů Slunečná a Krejzovi mluvit do soukromí, ale asi by udělala nejlíp, kdyby prošla rozvodem a s nadějí a novým elánem začala s novým projektem psát i novou etapu svého života. Právě práce totiž bývá ta nejlepší náplast na podobnou bolest. Ostatně teď bude mít na právní dořešení rozvodu s Ondřejem Malým, který ji opustil kvůli herečce Kristýně Kociánové (39), s níž už si dokonce pořídil společného potomka – syna Jakuba (1), dost času.

Rivalky na place

Obě „Malého ženy“ se potkávaly nejen při natáčení seriálu Krejzovi, ale také ve Slunečné, kde Kociánová hrála Eriku a Tomicová prodavačku Álu Konvičkovou. O to víc možná Tomicovou ranilo, když ji manžel opustil. Sesypala se a během pár měsíců zhubla neuvěřitelných 25 kg.

Video
Video se připravuje ...

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
53 fotografií