Fotka Ani Geislerové s vážnou tváří a obličejem celým od krve, za níž je vidět i její herecký kolega Tomáš Maštalír, podobně zřízený jako ona, vyvolala menší pozdvižení. Naštěstí ale nejde o nic vážného – naopak, fanoušci se mohou těšit na nový film Petera Bebjaka (53)! 

„Zveme vás s Tominkom na náš nový film. ,Oddechovka‘. Smrt… pardon… SMRŠŤ!!! Už od 4. 4. v kinech,“ hlásila Geislerová se slovenským kolegou, s nímž ztvárnili hlavní role. 

Proto nikdy neprotřepávám kečup,“ reagoval slavný designér Maxim Velčovský (47). „A to dobře děláš!“ odpověděla mu Geislerová. „Jojo, s Tomáškem se velmi pěkně hraje,“ pochvalovala si zase Lenka Krobotová (47). 

Samotné natáčení si Aňa Geislerová velmi pochvalovala, hned první den by se v ní ale krve nedořezal... „Pamatuji si svůj první příjezd na ,plac‘. V noci do Lázní Sliač. Byla půlka listopadu a já jela sama autem, poslouchala detektivku v autě, a když jsem šla sama temnými chodbami lázní po sezoně a hledala svůj pokoj, tak jsem se naprosto jednoznačně bála. Atmosféra lázní mimo sezonu je opravdu specifická. Strašidelná. Takže to byl úvod, ale jinak bylo natáčení úplně super,“ vzpomíná. 

Naštěstí po děsivém začátku už všechno běželo jako po másle. „Já jsem se hodně těšila na Beba (režiséra Petera Bebjaka, pozn. red.). A i přes všemožnou chválu, co jsem o něm slyšela, jsem byla překvapená, jak skvěle se s ním pracuje. Vede, a přesto nechává prostor, vytváří příjemnou atmosféru pro všechny, a přesto je autoritou. To bylo skvělé. A Tomáš Maštalír je jako partner naprosto perfektní. Opora, profesionál, friend,“ vychválila kolegy do nebes.

O čem to je?

Hlavním hrdinou filmu Smršť je forenzní psycholog Martin Lang (Tomáš Maštalír), který přijíždí spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do lázní v horách. Daleko od civilizace si chtějí odpočinout a zkusit zachránit vztah. Procházejí vážnou partnerskou krizí, která pramení z hluboko ukrytého traumatu, a tento pobyt je pro ně ultimátem – buď svoje problémy překonají, anebo se každý vydá vlastní cestou.

Koloběh rutinních dní však naruší příchod tajemné zásilky – balíku s důkazním materiálem z vyšetřování tragického případu. Odesílatelem je Langův kolega psycholog. Ten od něj potřebuje pomoc v případě známém jako „jízda smrti“, na jehož konci byli čtyři mrtví. Lang se zpočátku zdráhá, ale postupně podlehne neznámé síle, která ho k případu přitahuje.

Video
Video se připravuje ...

Anna Geislerová v thrilleru Smršť režiséra Petera Bebjaka Bontonfilm

Fotogalerie
43 fotografií