Objevovala se ve společnosti Jiřího Krampola (85) tak často, až se jí začalo přezdívat jeho múza. „Ona teď u mě je...“ říkával o ní neurčitě »český Belmondo«.

Zatímco teď ale herec leží v nemocnici kvůli řadě zdravotních problémů, včetně úrazu páteře, Kateřina Bláhová (38) obráží premiéry! I když to vypadalo, že snad ani nedorazí...

„Zase jedu s králem šneků, za necelé čtyři hodiny musím být ready na premiéru,“ hlásila zoufale z taxíku. Nakonec ale vše dobře dopadlo a zrzavá herečka vynesla éterické šaty, ve kterých vypadala jako lesní víla!

Krajčův zápas se zvířaty

Nechyběl samozřejmě ani představitel hlavní role Richard Krajčo (46). Ten má ve zvyku poutat pozornost svým oblečením a ani slavnostní premiéra nebyla výjimkou.

Oblékl stříbrnou, upnutou košili s rozhalenkou a široké kapsáče ozdobené masivní přezkou na opasku. Doprovod mu dělala rodina, včetně manželky Karin (49) a dětí – Bereniky (12), Richarda (14) a Karininy dcery Jasmíny (16).

Zpěvák se pak rozhodl zapózovat také se zvířaty, ale moc se mu nedařilo. Prvně mu málem vypadl z rukou pes, poté se musel vyhýbat křídlům rozdováděného kohouta Silvera!

Video
Video se připravuje ...

Premiéra filmu Gump - jsme dvojka: S kým se Krajčo potkal v posteli? Daniel Kristl

Lounová přebrala Babišovi kokrháče

Jednu z rolí si v pokračování filmu o pejsku Gumpovi střihla i Olga Lounová (43). Zpěvačka oblékla dlouho bílou róbu, ve které vypadala úchvatně!

Komplikace ale nastaly při odchodu. Když totiž odcházela s rodinou, s hrůzou zjistili, že se do auta všichni nevejdou. A protože, co si člověk neudělá sám, to nemá, jala se stěhovat sedačku dvouleté dcery Arianne do kufru.

Lounová ale vše zvládla s grácií a úsměvem. Doprovod jí ten večer nedělala jen rodina, ale také kohout Silver. S ním mimochodem před nedávnem natočil video i bývalý premiér Andrej Babiš (69)...

Video
Video se připravuje ...

Gump – jsme dvojka odhalil trailer, do kin doběhne za měsíc. Bioscop

Fotogalerie
100 fotografií