Známý herec a hudebník to na sebe dobrovolně práskl v youtubovém pořadu Celebrity v autoškole na kanálu Ten Smlsal novináře Matěje Smlsala (33). „Hodnej jsem nebyl,“ přiznal při otázce, jestli je spořádaný řidič. „Bohužel jsem nadýchal zbytkovej alkohol. Ale byl tak velkej, že jsem si šel sednout za katr na šest hodin,“ přiznal Chmela s tím, že přišel i o řidičák.

Špatný odhad

„Ale aby to pak nebylo, že Chmela chlastal za volantem! Nenapadlo by mě řídit s tím, že si dám. Po týhletý zkušenosti už vůbec!“ dušuje se herec. „Já jsem se cejtil v pohodě, ale samozřejmě to byla minela (ve sportovním slangu chyba, kiks – pozn. red.). Ještě jsem měl půjčený auto od bráchy a pět set metrů před cílem zvedl ten policajt ruku,“ vzpomíná herec na nepříjemnou zkušenost, kdy si o dopravní kontrolu řekl tím, že jel bez rozsvícených světel. „A já jsem řekl: Nezvedej ji. A bylo mi jasný, že to bude špatně…“ dodal ještě.

Rychle prozřel

A špatně opravdu bylo, od volantu Igor putoval rovnou za mříže cely předběžného zadržení. „Takže jsem si šel sednout. A až v tý base jsem si uvědomil důležitou věc, že já bych to třeba zvládl, to nebylo, že bych byl nametenej. Ale průšvih by byl, kdyby někdo zavinil nehodu, tak to všechno jde za mnou... A tam by třeba někdo zakukal, a já bych třeba seděl tři roky a neviděl svý děti!“ dodal zhrozeně otec Aničky (15) a dvojčat Ely a Antonína (12), které má s herečkou Janou Janěkovou ml. (45). Jedním dechem doplnil, že už má »papíry« dávno zase zpátky a s nimi i poučení na celý život.

Rodinný podnik

Když před deseti lety zkoušeli inscenaci Tři verze života, rozhodli se Chmela s Janěkovou a dalším hereckým manželským párem, Lindou Rybovou (48) a Davidem Prachařem (65), založit divadlo. Přibrali ještě herce a režiséra Thomase Zielinského (51) a podle názvu inscenace ho pojmenovali Divadlo Verze.

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer už není bez práce! Ale co ženy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií