„V momentu, kdy má bývalá žena začala před třemi lety pravidelně plnit mediální prostor lživými vyjádřeními týkajícími se důvodů a okolností našeho rozvodu prostřednictvím svého tehdejšího právního zástupce, senilního alkoholika JUDr. Ortmana, jsem se zařekl, že se nikdy nesnížím k tomu, abych se jakkoliv veřejně vyjadřoval nejen k těmto účelovým výrokům, ale i k celé situaci,“ napsal Blesku badmintonista Petr Koukal (38) poté, co byl kontaktován kvůli dokumentu Pravda se pořád vyplatí.

Ve filmu mapujícím úspěšnou sportovní kariéru Gabriely Soukalové, její boj s bulimií i neúspěšné manželství, po jehož skončení jí ex manžel ještě stále dluží na 60 milionů, je totiž Koukal vykreslen jako perfektní „záporák“. „Přijde mi velmi nedůstojné řešit tyto záležitosti veřejně a nevidím v tom žádný smysl,“ trval na svém Koukal, mimochodem devítinásobný mistr České republiky v badmintonu. Způsob, kterým zaútočil alespoň na právníka Jaroslava Ortmana, který Soukalovou při rozvodu zastupoval, ale dotčeného muže pořádně nadzvedl ze židle. Naznačil, že si to rozhodně nenechá líbit!

Video
Video se připravuje ...

Celebrity na premiéře filmu: Soukalová přišla na koberec v biatlonovém dresu isportTV

„Musím říct, že mě jeho slova šokovala,“ nechal se pro server Super.cz slyšet rozčilený právník poté, co se k němu donesla Koukalova kritika. „Jeho slova vnímám jako urážku své osoby a vyvodím z toho odpovídající důsledky,“ naznačil temně. I když se na rozdíl od sportovce nesnížil k osobnímu napadání, je více než jasné, že celou věc nenechá jen tak. Neuvážený výpad Koukala vůči Ortmanovi může mít pro někdejšího olympionika ještě dost nepříjemné důsledky. Nezbývá než čekat, jaký bude právníkův další krok...

Fotogalerie
50 fotografií