Jak se Blesk dozvěděl od jednoho z hlavních organizátorů, podnikatele Michala Říčánka, Ples v Intru svým návštěvníkům nabízel ledacos - nechyběly ústřice, humři, stejky, sushi... a samozřejmě šampaňské. A pochopitelně ani živá hudba. „V každém rohu je nějaká kapela, každý si přijde na své,“ bylo nám řečeno. K tanci a poslechu zahrála například kapela Chinaski, zazpívala zde Monika Absolonová (47) a celým večerem provázel známý moderátor Leoš Mareš (47).

Všichni ale byli zvědaví, jak to osobnosti ze světa českého šoubyznysu roztočí na parketu. Tam tentokrát poněkud neobvykle převažovaly především dámy - například herečka Regina Řandová (56) dojela pouze s kamarádkou Evou Decastelo (45). „Nechaly jsme partnery doma a chceme si to užít jako kamarádky. Je to taková holčičí věc,“ prozradila nám herečka, pro kterou je prý tanec jakousi vzpomínkou na mládí, jelikož se chtěla původně věnovat baletu.

Video
Video se připravuje ...

Babička Regina Řandová už má dva vnuky: Jak to dělá, že vypadá tak skvěle? Lucíja Veselá

Divoce se pak vlnila do rytmu hudby společně s modelkou Terezou Fajksovou (34). I ta dorazila bez partnera - její snoubenec, s nímž možná letos konečně dojde na dlouho plánovanou veselku, totiž doma hlídal jejich dcerku Lilien (5) a synka Sebastiena (v březnu 3).

Kamarádka dělala společnost i rozvádějící se modelce a České Miss roku 2009 Ivetě Lutovské (40). „Uděláme si dámskou jízdu. Protáhneme to až do rána a bude to určitě hezkej večer. Už teď jsme tu potkaly spoustu kamarádek z modelingu,“ těšila se.

Rusovlasá Markéta Hrubešová (51) Blesku prozradila, že tančit určitě bude... pokud tedy bude mít v sobě dost alkoholu. A jaká je tanečnice? „To záleží na těch promile,“ smála se herečka známá z mnoha filmů a seriálů, co neztrácí svůj půvab ani po padesátce.

Oproti ní se herec Marek Němec (42) dušoval, že zvládne trsat bez bublinek. „Jenže v Brně tomu neujdeme, abychom to dali na střízlivo. Ale chovat se budeme, jak se sluší a patří,“ sliboval, než se svou krásnou partnerkou vyrazil do víru tance. Jak jim to šlo? To můžete sami posoudit v naší galerii!

Fotogalerie
156 fotografií