Dlouhovlasá blondýna s dokonalým líčením „přepadla“ přímo na scéně Romana Tomeše (36), který už druhým rokem září ve hře Hedwig jako napůl žena a napůl muž. „Co tady, do p* dele, děláš?!“ vyprskl Tomeš ženským hlasem, když se Tiffany přivlnila k němu na scénu. „Šla jsem náhodou kolem...,“ opáčil převlečený Ondřej.

Umět se narodit

Oba se uráželi jako kabaretní umělkyně a diváci buráceli smíchy. Nejvíc je dostala Tomešova, resp. Hedwigova hláška: „Já se na rozdíl od tebe nenechávám vydržovat nějakým týpkem, co si vydělává tím, že píše muzikály!“ Zvlášť když na to Ondřej, který je autorem řady úspěšných muzikálových opusů v karlínském divadle (Legenda jménem Holmes, Slunce, seno, jahody, Anděl Páně), jako Tiffany odvětil: „To se musíš umět narodit, má milá. To není jenom tak...“ Na závěr si pak spolu střihli hit It‘s Raining Men (Muži prší z nebe), který patří k hymnám světové gay a LBGTQ+ scény.

O nic tu nejde...

Oba pánové se na jevišti náramně vyřádili a diváci samým nadšením vstali ze židlí a pustili se do tance. „Bylo to v rámci show, kde já jako heterosexuál, manžel od ženy a otec dvou dětí dokážu jít mimo svou komfortní zónu. Stejně jako Ondřej,“ řekl Blesku Tomeš. „Mám pocit, že jeho ‚coming out‘ byl uměle vyvolaný, vlastně tu o nic nešlo. Ondra má prostě jenom vášeň (pro ženské převleky) a dneska ukázal, že je to pouze v rámci divadla,“ dodal Roman.

Byl to právě on, kdo svého kamaráda oslovil, aby s ním vystoupil na výročním představení inscenace Hedwig, která se už dva roky hraje v pražské Malostranské besedě.

Jako staré kamarádky

I když výstup obou vypadal naprosto profesionálně nazkoušený, opak je pravdou. „My jsme v podstatě improvizovali. Ondra mi sice v noci sepsal nějaký dialog, aby to mělo hlavu a patu, ale řekli jsme si, že se budeme držet nějakého vztahu, který mezi námi je. Jsme jako starý kamarádky, ale budeme improvizovat a předhánět se v tom, kdo si zaslouží víc pozornosti od diváka. Měli jsme jednu patnáctiminutovou zkoušku, takže to byl punk. Ale náramně vyšel,“ prozradil Tomeš. Ten dokonce slibuje, že na podobná překvapení bude docházet častěji.

Anketa

Líbí se vám Ondra Brzobohatý jako Tiffany RichBitch?

Ano
Ne

Tentokrát bez manželky

V hledišti chyběla Ondřejova žena Daniela Brzobohatá (45), dříve Písařovicová, měla totiž pracovní povinnosti. Zato manželka Romana Tomeše si show nenechala ujít. „Ten pocit, co musí Hedwig mít, když jí Tiffany Richbitch vezme show...,“ vtipkovala muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (32) druhý den na instagramu pod fotkou Hedwiga a Tiffany.

Video
Video se připravuje ...

Překvapení na drag show: Tiffany Brzobohatý řádil na pódiu! Poprvé veřejně jako RichBitch. Daniel Kristl

Fotogalerie
54 fotografií