Po loňském – už třetím – boji s onkologickým onemocněním je Martina Navrátilová konečně zdravá a náležitě si to užívá. Už na začátku roku se se svou manželkou, ruskou modelkou Julií Lemigovovou, blýskla na předávání cen Grammy, a teď svou lásku vyvedla do společnosti opět.

Dvojice zavítala na slavnostní Drag Brunch pořádaný hercem Neilem Patrickem Harrisem (50, u nás se proslavil například jako sukničkář Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku nebo díky sérii Zahulíme, uvidíme) a jeho manželem, hercem Davidem Burtkou (48). 

Martina po nemoci vypadala v černých kalhotech a tmavé košili naprosto skvěle a s o 16 let mladší manželkou v jasně růžovém sáčku se dobře bavila. Obě ženy se smály, jedly, povídaly si s ostatními a Martina po nemoci působila plná energie. 

Láska jim pořád jenom kvete

Partnerky jsou spolu už téměř dvě dekády. Dohromady se daly v roce 2006 a v roce 2014 si těsně před Vánoci řekly své »ano«. Ačkoli u nás manželství pro páry stejného pohlaví zákon neumožňuje, Češka a Ruska z Moskvy uzavřely sňatek v New Yorku v USA. Společně vychovávají Juliiny dvě dcery z předchozího vztahu v Miami na Floridě.

Tři rakoviny

Navrátilová má za sebou velmi náročný rok – loni se jí po 14 letech vrátila rakovina prsu a ve stejné době se u ní dokonce rozvinula i rakovina hrtanu. „Nesouviselo to s první rakovinou a nesouvisely ani spolu. Říkala jsem si, jak je tohle sakra možné?“ svěřila se s nezáviděníhodnou smůlou pro neziskovku AARP International. Nakonec obě nemoci úspěšně překonala a už pár měsíců po diagnóze mohla fanouškům oznámit krásnou zprávu, že je opět zdravá. Jak se zdá, sil má pořád na rozdávání!

Video
Video se připravuje ...

Navrátilová dostala medaili v Senátu. Podívejte se na projev plný dojetí a slz iSport.tv

Fotogalerie
48 fotografií