Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Wimbledonská šampionka Vondroušová očima Iny T.: Malá rebelie v záplavě tylu!

/
  • Módní kritička Ina T. o wimbledonských šampionkách.
    19. července 2023 ● 05:00

    Po konci Wimbledonu se tradičně konal bál, který slouží jako oslava pro šampiony a jejich nejbližší. Tento rok se na něm objevily dokonce dvě české tváře. Markéta Vondroušová (24), která vyhrála singlovou část turnaje, překvapila všechny zúčastněné svým obutím. Vítězka čtyřhry Barbora Strýcová na sebe upozornila šaty s rozparkem, díky kterému odhalila své štíhlé nohy.

  • 1.

    Markéta Vondroušová (24): S malou rebelií v záplavě tylu

    Hodnocení: 1-

    Tenistka, jež pod dohledem Brity milované princezny Kate či sportovní legendy Martiny Navrátilové ovládla Wimbledonský centrkurt zářila nejen na trávníku, ale i na závěrečném banketu, který se koná pro vítěze soutěže v All England Clubu.

    V elegantní černé nesoucí se říza s vrstveným, v dekoltu jemně tvarovaným korzetovým živůtkem v pase navazuje na efektní z kaskád řaseného tylu střiženou sukni, jež zaujme velkorysým objemem. Barvou i stylem k šatům těžce kontrastní tenisky Nike pak byly malou, byť únosnou rebelií proti konvencím i možnou zprávou pro sportovní značku, která s tenistkou před půl rokem zrušila kontrakt, když jí jako neperspektivní hodila přes palubu.

    Zajímavostí je, že identické šaty oblékla pro slavnostní večer i její sestra Julie, která však vybrala výrazný, trendy růžový odstín magenta. V civilu na ryze ležérní, sportovními prvky puncovaný styl potrpící si Vondroušová prokázala, že zvládne vynést i na vysoké eleganci stavějící model, neztrácejíc nic na své autentičnosti.

    Markéta Vondroušová při focení na večeři šampionů
    Autor: Getty images

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy