Ne každý si může dovolit dovolenou v Alpách... a modelka Andrea Bezděková si je toho moc dobře vědoma. „To je výsada. A já su tak vděčná...“ dojímala se v některých svých instastories z Livigna někdejší Česká Miss roku 2016. Zatímco se její partner Sebastian Navrátil (32) účastní reality show Survivor v rozpálené Dominikánské republice, ona si vyrazila užít trochu sněhu s přáteli, mezi kterými je třeba Kateřina Klinderová (30) alias Kundosaki, se kterou se skamarádila právě během loňského Survivora.

Kromě pózování v bělostné kombinéze (kterou udržet takhle jásavě bílou, čistou a neposkvrněnou je prý pro ni velmi náročné...) se na svahu oddává i právě lyžování... A poslední jízda se jí náramně vymstila. Podařilo se jí totiž ztratit hůlku – vypadla jí při jízdě lanovkou! „Jo, taky jsem si myslela, že se to stává jenom úplným máslům, ale jeden okamžik zaváhání a nepozornosti a hned jsem za to byla potrestána,“ posteskla si na sociální síti sympatická brunetka.

Video
Video se připravuje ...

Misska Andrea Bezděková září: Láska se známým zpěvákem?! Markéta Reinischová

Situace se pro ni navíc notně zkomplikovala... „Samozřejmě i přes zastavené vleky a úplně vylidněnou sjezdovku jsem se ji vydala hledat. Domů mě pak vezla horská služba...,“ prozradila a sdílela i video ze sněžného skútru, jímž ji člen horské služby „evakuoval“ do bezpečí. Není divu – poté, co skončí provoz, vyráží na svahy dvanáctitunové rolby zajištěné nebezpečnými lany, aby sníh patřičně upravily. Snadno by mohly přehlédnout štíhlou ženu, navíc ve světlém oblečení, a velice jednoduše by mohlo dojít k velké tragédii.

Hledání hůlky tak musela modelka odložit na druhý den. Z lanovky ji sice hned při první jízdě viděla, než se k ní však dostala, někdo ji aktivně odvezl dolů k turniketům. Tam na ni skutečně čekala – a Bezděková byla patřičně šťastná. „Pro tyhle hůlky já bych šla světa kraj. Jiný totiž už od taťky nikdy nedostanu,“ vysvětlila svou posedlost zdánlivě obyčejným předmětem. Byly totiž od jejího milovaného tatínka Tomáše (†57), jenž v roce 2022 podlehl zákeřné rakovině plic.

Fotogalerie
78 fotografií