Vladimír Polívka na motorce jezdit uměl už dávno, ale řidičák má teprve od loňského léta a první motorku si pořídil před nedávnem. Nazývá ji „ona“ a s náležitou důstojností ji představil při focení tradičního vizuálu pro výstavu motorek.

„Ladil jsem ji už rok dopředu, je to skvělý custom postavený z Hondy Shadow velice nadaným kamarádem z Blackoutdesign,“ libuje si herec, který se stal ambasadorem Motosalonu.

Video
Video se připravuje ...

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí? Markéta Reinischová

„Kývnul jsem na to tak nějak hlavně kvůli Davidovi. Protože jinak asi najdete větší motorkáře v zemi. Ale s Davidem máme společný seriál, je to můj kamarád a částečně i kvůli němu jsem si udělal řidičák. Protože když mi přivezl ukázat svého Triumpha, tak se mi tak líbil, že jsem si řekl, že už je na čase,“ přiznal Polívka, který jako snad každý kluk řádil nejdříve na fichtlovi, pak přišlo období skútrů, ale nyní sedlá svoji vysněnou krasavici. 

David Matásek má motorek hned několik a motorkářského svátku, který začíná poslední únorový den, se účastní pravidelně. „Poprvé to bylo asi před deseti lety v Praze. Přijel jsem tam na svém nejstarším stroji, což je Vespa z roku 1963. Je to pro mě důležitý ročník, narodil jsem se stejně jako moje malá „Vespička“, která je takovým klenotem v mé sbírce,“ prozradil fanda italských strojů.

Fotogalerie
25 fotografií