Modrooký fešák hraje kajakáře Radima Mareše. Před kamerou je Vávra, jak mu přátelé říkají, jako doma. A to nejen díky přímým přenosům oblíbené taneční soutěže.

V roce 2016 Vavřinec Hradilek natočil film Tenkrát v ráji. Zahrál si legendárního horolezce Josefa Smítka (†25) zavražděného nacisty a díky roli svíral v náručí Vicu Kerekes (42). Tady mu zatím vrazili do ruky jen pádlo.

„Je příjemné, že se pohybuji před kamerou ve známém kajakářském prostředí,“ řekl Blesk.cz Hradilek. „Jen představuji rychlostního kajakáře a na té lodi jsem předtím v životě neseděl. Snad jsem to zvládl dobře,“ doufá Vávra. A přiznal, že při natáčení byla u vody pěkná zima. Jeho postava není jen epizodní, diváci ho budou vídat často. „S učením textů problém nemám. Větší dialogy mě čekají s Olgou, kterou hraje Patricie Pagáčová,“ prozradil ještě. 

Někdo to rád sado maso

Vztah bývalého primáře Mraka alias Petra Čtvrtníčka (59) a Ley v podání Evy Holubové (64) nabývá na intenzitě. V sexu neznají překážek a umí si vyhovět. Současný primář, kterého hraje Vincent Navrátil (26), by mohl vyprávět! Stal se nedobrovolným svědkem radovánek.

Video
Video se připravuje ...

Petr Čtvrtníček má nový byznys! Investoval stovky tisíc do klobás. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

 

Fotogalerie
72 fotografií