Modelka Karolína Mališová tradičně vynesla diamanty od ALO Diamonds. Soupravu tvořil diamantový náhrdelník „Rich Lady“ za 3 496 953 Kč, diamantové náušnice ve tvaru růže „Blizzard“ za 1 007 292 Kč a diamantový prsten ve tvaru růže „Moonlight“ za 784 606 korun. Dohromady tak kráska na sobě nosila šperky za více než 5 milionů korun! 

Manželka miliardáře Karla Janečka Lilia se pyšnila bílou róbou, kterou si objednala přes internet. Na ruce se jí vyjímal starožitný prsten, který si sama koupila za porod dcery. Velkou pozornost budil honosný náhrdelník.

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinova a Karel Janeček Československý ples Markéta Reinischová, Daniel Kristl

„Je to asi nejdražší šperk, co jsem si sama pořídila a mám ho moc ráda. Ale abych to uvedla na pravou míru, tak na krku mám svatební dar od Karla, je to náhrdelník Bajkal od Boucheronu a je to jeden z mála jedinečných šperků, co dělají. Kolik stál, ví Karel, ale ten to určitě rychle zapomněl,“ pochlubila se Blesku Lilia. Je jasné že tenhle klenot vyjde na několik milionů korun. 

Vlastní šperky na sobě měla modelka Andrea Verešová. Náušnice byly bižuterie, ale na prstech měla diamanty od Gismondi. 

Herečka Nela Boudová na uších měla diamantové „vodopády“, prsteny a pět diamantových „tenisových“ náramků v hodnotě bezmála tří milionů korun. 

Historicky první česká vítězka soutěže Elite Model Look Martina Šmuková vynesla náušnice Pure Line Long v ceně 147 000 Kč, prsten Pure Line 7 za 76 500 Kč a přívěsek na krk Pure Love v hodnotě 31 900 Kč. Na ruce měla dva tenisové náramky za 189 000 Kč. Šaty byly od značky Anamé.

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Martina Šmuková: Po letech vyvedla partnera! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
69 fotografií