I když se při vstupu do Obecního domu většina slavných dušovala, že tančit bude, tak to některým nevyšlo. Po servírované večeři se přesunuli k fotostěně, kde si vystáli frontu na fotku, a pak korzovali po chodbách. Spousta známých, víno na každém rohu, a tak se do tance moc nechtělo. 

„My už se 30 let dohadujeme, kdo koho má při tanci vést. Tak uvidíme, jestli si to manželka dnes nechá vymluvit,“ svěřil se Blesku Martin Dejdar (58) po boku s půvabnou manželkou Danielou (53). 

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola - Československý ples Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Na tanec zanevřel i MMA zápasník Karlos Vémola (38). „K tancování potřebuji alkohol, a ten kvůli přípravě na odvetu století v červnu nepiju, takže nic nebude. Já buď piju pořádně, nebo nic, takže si ani skleničku nedám,“ měl jasno bojovník, a tak bublinky popíjela jen jeho manželka Lela Ceterová (34). 

Hvězda seriálů Marek Němec se rozdováděl během focení. S přítelkyní Petrou chtěli netradiční fotku, a tak si lehl na břicho a ona si mu sedla na záda. Oba dva se u toho bavili víc než okolí. 

Třetího potomka očekává moderátorka Gabriela Lašková (34). Ve smetanových šatech ukázala rostoucí bříško. „Pohlaví už víme, ale ještě si to chvilku necháme pro sebe. Miminko bylo v plánu, vždy jsem si přála tři děti a splnilo se nám to,“ řekla Blesku Gábina, která je v pátém měsíci těhotenství.

 

O hlavu vyšší než manžel byla Daniela Písařovicová (45). 182 cm vysoká moderátorka si na ples k róbě s vysokým rozparkem obula sandály s vysokými podpatky, takže na ni Ondra koukal zespodu. „Co jsi říkala, neslyším tě,“ vtipkoval Brzobohatý, který se z legrace ještě o kus zmenšil. „Naštěstí jsem si vzal mobilní schůdky, takže tancovat budeme,“ dodal se smíchem muzikant, který si ze své vysoké ženy neustále utahoval. Ondřej na plese vystupoval, ale na Danielu si čas našel. 

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Lašková - Československý ples Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
85 fotografií