Další stovku má za sebou Jana Paulová. Patří mezi vybranou hrstku hereček, které odehrály jedno představení už stokrát, a to komedii Lady Oskar.

„Za těch 25 let v Kalichu se všechny hry, které tady hraji, dožily stovky. Myslím, že tahle Lady Oskar je moje 13. stovka. V životě by mě nenapadlo, že to takhle bude. Je fakt, že kdykoliv člověk to představení dělá, tak si přeje, aby to takhle dopadlo. Mně je líto lidí, kteří ty naše komedie vidí na začátku, protože až po 20. odehrání si to sedne, jak s herci, tak s diváky,“ pochlubila se Blesku herečka, která hru Lady Oskar navíc i režírovala.

Video
Video se připravuje ...

Jana Paulová (67) je nadšená babička! Vnučku ale moc často nevídá. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jubileum připadlo na den svátku zamilovaných, na Valentýna, ale pro Janu to nic neznamená. „My jsme zamilovaný každý den, nepotřebujeme k tomu nějaké jméno v kalendáři. 49 let se spolu taháme a 47 let jsme teď slavili od svatby. Takže nás čeká zlatá svatba. Říkali jsme si, že bychom to měli pořádně oslavit a obnovit manželský slib. Ale nevím, jestli na tom mám trvat, aby pak manžel, až se ho budou ptát, zda si mě bere, neřekl ne,“ přiznala se smíchem Paulová.

Ale to se jistě nestane, protože vztah Paulové a Svobody je stále zalitý sluncem. „Manžel mě neustále překvapuje. On je velkorysý, pohodový a hlavně mě neprudí. Dodnes nechápu, že on se raduje, když já jsem šťastná, a přeje mi věci, které se mnou nemůže sdílet, protože má jinou práci. Je to vzájemné, proto jsme spolu tak dlouho,“ dodala sympatická blondýnka.

Fotogalerie
44 fotografií