Sympatická Kristina Kloubková, kterou znají diváci TV Nova například z Televizních novin nebo ze Snídaně s Novou, chtěla využít jarních prázdnin dcerky Jasmíny (11) k pobytu na horách. I když sněhové podmínky tam nejsou zrovna ideální, v řadě středisek se stále lyžuje - a tak by byla škoda toho nevyužít. Jenže jak sama Kloubková trefně podotkla, „člověk míní a život mění“. Na hory nedojde!

Školačku Jasmínu totiž postihla takzvaná pátá nemoc, tedy virové onemocnění, které se projevuje vyrážkou, zvýšenou teplotou, bolestí hlavy a svalů. Nejčastěji jí onemocní děti ve věku od 5 do 15 let a její výskyt je „sezónní“ - což znamená, že nejvíce zuří na jaře a na podzim. A aby dívka na někoho „neprskla“ bacily, musí se i se svou maminkou chránit mezi lidmi, stejně jako například v případě covidu... „Vůbec nechápu, jak jsme žili s těmi rouškami,“ vrtí teď hlavou Kloubková se vzpomínkou, kdy jsme se izolovali všichni.

Video
Video se připravuje ...

Ta se nepomamila! Dcera taneční legendy Kristiny Kloubkové si vybrala tyhle překvapivé koníčky. Kisa Císařová

Lyže a bombardino na svahu každopádně musela známá moderátorka vyměnit za péči o svého malého maroda. „A tak se doma peče... vaří... a uklízí,“ posteskla si na sociální síti známá plavovláska, co svou kariéru v showbyznysu mimochodem začínala v taneční skupině UNO a později zazářila v řadě muzikálů, například v Kleopatře, West Side Story, v Radúzovi a Mahuleně či v Angelice.

Fotogalerie
60 fotografií