Komediální hudební duo Těžkej Pokondr známé svými parodiemi slavných písní vzniklo už v roce 1995 a aktivní vydrželo až do roku 2019. Parťáci Miloš Pokorný a Roman Ondráček tak spolu zažili opravdu mnohé. 

Dnes už spolu ovšem hudbu netvoří, a jak se zdá, za své vzalo i kdysi pevné kamarádství. „V kontaktu nejsme,“ svěřil se Pokorný webu eXtra.cz. Nedávné Ondráčkovy skandály, které si vysloužil, když se u něj ozvala vážná psychická nemoc, tak Pokorný sleduje pouze z dálky. 

„Upřímně nevím, co na to mám říct, je to takový smutek. Je mi to líto, že to došlo do této fáze, ale to je už Romanův příběh. Já už v tom nehraji žádnou roli. Přesto to, co vidím, tak z toho rozhodně nemám radost,“ okomentoval kolegovu situaci. 

Těžkej Pokondr už by prý oživit nechtěl. „Mně to nechybí, protože jsme to dělali dlouho. A já si myslím, že všechno má svůj konec. Zatím neuvažuji o tom, že bych tuto hudební kariéru chtěl oživit,“ uzavřel Pokorný. 

Video
Video se připravuje ...

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida. Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Výbuch na akci Michala Davida

Ondráček k sobě přitáhl značnou pozornost bizarním výstupem na listopadovém křtu CD a videoklipu Michala Davida (63).  Nejdřív slovně napadl Davida, pak se sápal na jeho manželku Marcelu a nakonec ho musela ochranka z podniku vyvést.

„Chtěla bych zdůraznit, že včerejší chování mého manžela nemělo nic společného s alkoholem nebo návykovými látkami. Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého. Také není jediný, kdo v jeho branži podobným onemocněním trpěl či trpí,“ přiznala Blesku Ondráčkova manželka Nina. Ondráček po incidentu skončil hospitalizovaný. 

DJ Uwa Vaník (53), který s Ondráčkem pracoval na několika projektech, prozradil, že má hudebník a moderátor trpět bipolární poruchou. „Roman je bohužel psychicky nemocný člověk. Má maniodepresivní psychózu, neboli bipolární poruchu. Nemůže za to. Na jednu stranu mi ho je strašně líto, ale na druhou stranu je strašně těžké s ním dělat,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro iDnes.cz.

Fotogalerie
59 fotografií