Z novoroční dovolené v Dubaji se zpěvák vrátil bez své ženy. Sympatická blondýnka tam ale nezůstala s žádným novým partnerem, pravda je tentokrát mnohem smutnější... Karin Krajčo Babinská musela být hospitalizována a její stav byl vážný.

„Já si myslím, že si něco odvezla už odsud, když jsme tam odlítali. A tam tak dlouho otálela s tím, aby to nějakým způsobem řešila, až se dostala na nějakou hranu. Dostala oboustranný zápal plic, který jí pak znemožňoval jak dýchání, tak později i návrat s námi domů,“ popsal pro Showtime těžkou situaci Richard. 

„Bylo těžké na ni koukat, když jste viděli, že se její stav zhoršuje, zhoršuje. A ona je takový tvrďák, i když nevypadá, takže se to snažila zvládnout sama strašně dlouho. A když už sama řekla, že tu pomoc potřebuje, tak už jsem se bál, že je skoro pozdě,“ přiznal Krajčo.

„Jsem rád, že to dopadlo dobře, my tam naštěstí máme hodně českých přátel, včetně lékařů, kteří nám pomohli a zachrániliKarinživot,“ netají se zpěvák. „Šlo jí o život, oni to tvrdí, takže asi ano,“ zhodnotil pro Showtime náročné momenty.

Naštěstí se spisovatelka a režisérka dostala z nejhoršího a její muž se tak za ní vydal zase zpět do Dubaje, aby ji mohl doprovodit domů.

„Už to zvládla, je to dobrý, myslím, že bude mít o čem vyprávět. A myslím, že je to pro nás zajímavá lekce do života. Když najednou zjistíte, že to je někdy tak,“ naznačil lusknutím prstů rychlost, s jakou se někdy situace může zvrtnout. Díky tomu teď prý frontman kapely Kryštof ví, co je v životě důležité a co naopak malicherné. 

Video
Video se připravuje ...

Krajčo po erotickém tanečku s Roškovou: Omluva krásné tanečnici! Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií