Soukup i Bejr se na zápas v boxu pečlivě připravovali. Hlavně pro majitele televize byla příprava poměrně náročná, loni se mu totiž nedařilo v životě osobním ani profesním, dokonce se mu nevyhnuly ani zdravotní problémy, podstoupil operaci tepny v hlavě. „Jestli to bylo způsobeno dřívějším boxem, který jsem provozoval, to nevím. Doktoři říkají, že v mém věku samozřejmě nějaká rizika jsou,“ prozradil Blesku Soukup jen pouhý den před zápasem s Alešem Bejrem.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the Stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

„Ze začátku asi bude dominovat on, já si ho potřebuju osahat. Taky jsem v ringu dlouho nebyl a bude to před hodně lidmi. Myslím, že to bude chtít ukončit na začátku, myslím, že se mu to nepovede,“ předpovídal Soukup. A stejně to viděly i sázkové kanceláře, které jen s minimem dávaly větší šanci Bejrovi.

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Linh Le Sy, moderátor Clash of the Stars: Co řekl o souboji Soukupa s Bejrem? David Turek, Daniel Kristl

Teď už je ale rozhodnuto, souboj Jaromíra Soukupa a Psychopata Aleše Bejra v Clash of the Stars zná svého vítěze, jímž je Jaromír Soukup. Bejr se totiž neudržel a začal Soukupa mlátit hlava nehlava. Jeho údery neměly s boxem nic společného.

„Bral každou přední ruku. Tohle byl zápas v boxu, tohle nebyl thaibox, ani MMA, ani nevím co,“ řekl bezprostředně po vítězství Jaromír Soukup, který všem fanouškům ve vyprodané holešovické hale poděkoval.

ONLINE ZE ZÁPASU NAJDETE ZDE >>>

Když se trochu oklepal, začal se mu na tváři objevovat úsměv. S pohárem v ruce se pod pódiem pozdravil s Ivem Rittigem, s nímž si padl kolem krku. Následně se odebral do své šatny, kde se však příliš nezdržel, a z haly na holešovickém výstavišti zmizel, aniž by měl v plánu zavítat na afterparty všech zápasníků.

Pozápasový rozhovor s Psychopatem Bejrem si můžete pustit zde.

Video
Video se připravuje ...

Aleš „Psychopat“ Bejr po prohraném Clashi: Záchvat před kamerou Blesku! David Turek, Daniel Kristl

Soukup si dal čas

Po tom, čeho byli diváci svědky v kleci při zlatém hřebu večera, není divu, že se Soukup stáhl do ústraní. Blesku se ozval až v neděli odpoledne s prvním rozborem zápasu z odstupu několika hodin. 

„Nevím, proč nechtěl Aleš Bejr boxovat. Od začátku byl bez úderu a dost mě to překvapilo. Po prvních úderech věděl, že nemá šanci vyhrát, tak začal faulovat, nebo je opravdu blázen. Bylo docela náročné se připravit jak fyzicky, tak psychicky, ale tady bylo evidentní, že nevěděl kudy kam. Myslím si, že se bál. Raději fauloval ze strachu,“ má jasno šéf TV Barrandov.

Fotogalerie
75 fotografií