Pojízdný karavan Café Poeta provozuje Cyril Navrátil ve Slaném již dva roky. Kromě lahodné kávy a dalších nápojů zde pořádá i různá scénická čtení, někdy společně s matkou, herečkou Veronikou Žilkovou.

Kavárna na kolečkách se nachází v Kumpánově zahradě, kde nechybí bezpečnostní opatření včetně spousty kamer. Přesto se do karavanu již dvakrát vloupal neznámý pachatel.

Video
Video se připravuje ...

Starší syn Žilkové Cyril: Co si myslí o své bláznivé rodině? Markéta Reinischová

„Když jsem přijel v pátek 27. října ráno do Slaného, nestačil jsem se divit. Okamžitě jsem volal policisty a ti vše na místě zaevidovali. Minule se mi kromě jiného ztratilo unikátní pero za 1800 korun, které je jediné svého druhu, takže pokud ho bude někdo používat, může se tím i sám usvědčit. Tentokrát si zloděj nebo zloději odnesli mlýnek na kávu, hrnek s logem Café Poeta a další věci,“ řekl kavárník kladenskému deníku. Bratrovi Agáty Hanychové (38) tak neznámý pachatel způsobil škodu za 13 tisíc korun.

Zřejmě to Cyrila nakonec znechutilo a rozhodl se karavan prodat. „Na prodej… 3 lednice, 3 umyvadla… pracovní plocha z nerezu,“ nabízí nyní Navrátil svou obživu k prodeji. Pod inzerátem na sociální síti se rozjela diskuse. „Mě to tak mrzí, já i tchyně jsme k vám moc rádi chodili,“ shodují se návštěvníci. „Bohužel loupežníci + nízká návštěvnost rovná se konec,“ odpověděl posmutněle Cyril.

Fotogalerie
41 fotografií