Fotograf Vladimír Štros patřil mezi špičku a před jeho objektivem se krásky nestyděly odhalit. Nafotil kalendář pro Lucii Borhyovou (45) nebo Markétu Hrubešovou (51), s níž navíc kdysi prožil 7 let ve vztahu.

Simona Krainová v době (2003-2006), kdy byla provdaná za Bořka Slezáčka, pózovala Štrosovi v Keni. A právě i na tohle období zavzpomínal Slezáček ve svém příspěvku.

Video
Video se připravuje ...

Bořek Slezáček napsal šťavnatou knihu: Mají se jeho slavné expartnerky a kamarádi bát? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Jednou jsme na hotelovém pokoji někde ve Venezuele dopíjeli láhev výtečného rumu u takové starožitné komody a bavili se tím, že Vláďův stín na zdi za komodou vypadal jako barman, hýbal se a naléval. Já se ráno probudil v posteli s příšernou kocovinou, a tak jsem se dobelhal k té komodě a nalil si panáka na spravení, však víme. A cítím v zádech něčí pohled. Otočím se a v křesle sedí zmuchlaný Vláďa, který se tam zjevně taky právě probudil. Čumí na mě a vyčítavým tónem prohlásí: ‚Tak ty jsi šel do baru beze mě.‘ Mám společných historek plný kufr. Půlka publikovatelná až po desáté večer, druhá půlka vůbec. Kamaráde, pamatuješ na Keňu, na Pepeho past, na všechny ty chvíle, co zmizí jak slzy v dešti v našem oblíbeném filmu? S nikým jsem se nikdy tak nenasmál. Vladimíre, díky! Drž mi v pekle místo,“ napsal zarmoucený herec.

Krainová si rovněž vzpomněla: „R.I.P, zlato.“ Společnou černo-bílou fotku s kondolencí R.I.P dala na sociální síť také Markéta Hrubešová. S herečkou fotografa pojil sedmiletý vztah.

Fotogalerie
60 fotografií