Už jednou se v takové roli ocitla, a sice když Divadlo Hybernia uvádělo muzikál Královna Kapeska. „Hrála jsem tam královnu Katku. A teď se muzikál s názvem Kapka medu pro Verunku přestěhoval do Hudebního divadla Karlín, kde jsem získala opět roli královny. Nehraji tedy Popelku, tu mladičkou, jako byla tehdy devatenáctiletá Libuška Šafránková, ale hraju královnu Popelku, adekvátně ke svému věku. Je tam ještě malinkatá Popelka a já hraju její maminku,“ řekla pro Blesk.cz Gábina Partyšová s úsměvem.

V divadle se tedy nyní už pilně zkouší a moderátorka nevynechá jedinou zkoušku. „Teď to zkoušíme nejdřív hlasově, pak nás čekají choreografie a pak už budeme na jevišti. Tuším, že někdy na přelomu března a dubna bude premiéra,“ prozradila moderátorka, která pilně cvičí i doma u piana.

Na jevišti se pak v novém příběhu, který je mixem tří pohádek o Popelce, Zlatovlásce a hloupém Honzovi, setká třeba s Aničkou Slováčkovou, která hraje princeznu Verunku, s Davidem Gránským v roli myslivce či Jiřím Štědroněm v roli krále Miroslava.

„Původně jsem se měla alternovat s Míšou Kuklovou, ale nakonec budu hrát představení bez alternace,“ přiznala Partyšová, která se představení už nemůže dočkat.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií