Miminko se narodilo pár dní po Novém roce a novopečený otec Jaromír Nosek byl u porodu. A to i přesto, že už spolu partneři nežijí. „Jednoduše jsme si přestali rozumět a je poměrně nešťastné, že jsme se rozešli zrovna v době, kdy byla Zuzana těhotná. Dlouhou dobu se nám ale nedařilo počít dítě,“ svěřil se Expres.cz herec známý ze seriálu Vyprávěj či trháku Účastníci zájezdu.

Podle něj se po dlouhých diskuzích dohodli, že nemá cenu setrvávat ve vztahu, který nefunguje. Jako rodiče ale fungovat chtějí a zatím se Nosek snaží na výchově podílet. Své expartnerce dokonce pomohl zařídit byt nedaleko svého bydliště, aby byl synovi blízko. „Žádný soud kvůli dítěti ale určitě nehrozí, vše je v rámci vzájemné dohody,“ prozradil Nosek.

Na rozdíl od Zuzany, která se tak stala svobodnou matkou, se herec už stihl znovu zamilovat. Jeho novou vyvolenou je mladičká Iveta B. „Po porodu spěchal z nemocnice za svojí novou partnerkou, která na něj čekala doma,“ uvedl zdroj Expresu. Nosek ale nicméně tvrdí, že ani on ani Zuzana nové partnery nemají. „Nikoho nemám, jsem sám a upřímně ani nemám teď myšlenky na to, že bych šel s někým do vztahu,“ tvrdí zarytě novopečený otec.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Nosek: Ženit se nechystám, už sem to jednou zažil Pavlína Horáková

Fotogalerie
39 fotografií