Letos si přijdou na své hlavně ti, které baví Vandiny eskapády při opětovném dobývání Luďka. Ta si pro něj přichystala vánoční překvapení a ukázat mu svou nehynoucí lásku poněkud potrhlým způsobem. Oblékne si Santův obleček à la minišaty s čepečkem a vyskočí na něj uprostřed náměstí z krabice.

Dojde i na humor a romantiku v rodině Marečkových, u Karly a Máry, diváci se zasmějí i u příprav vánočního dne s rodinou Nyklových. Lumíra (Václav Svoboda) a Kateřinu (Martina Randová) totiž probudí nezvyklý šramot v bytě, jehož příčina je nasnadě – vloupal se k nim zloděj. Z domnělého padoucha se ovšem vyklube svérázný člen rodiny, jenž má nebývale napilno kvůli přípravám na Vánoce.

A speciální hosty tohoto štědrovečerního dílu budou hvězdy zpravodajství TV Nova, kterými jsou Lucie Borhyová a Rey Koranteng. Lucie a Rey se zašli podívat na kouzelné trhy, kde se o jedinečnou atmosféru postaral nový starosta Jirka Hložánek (Ondřej Havel).

Do Ulice totiž přinese tu pravou štědrovečerní atmosféru s kouzelným osvětlením, nádhernou vánoční hudbou i živým vystoupením gospelového sboru. Na závěr zazní vánoční píseň Vánoce na míru od Ewy Farné

Vánoční díl Ulice bude ve vysílání 24.12. od 17:30 na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Upoutávka na štědrovečerní díl Ulice. TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií