Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová patří mezi krásky, které vsázejí spíš na styl, než provokaci. Teď ale po delší době opět ukázala, že jí není cizí ani to druhé... 

Bez jakéhokoli slova – do popisku vložila jen jediné červené srdíčko – umístila na svůj instagramový profil s bezmála 100 tisíci sledujícími rajcovní foto v černém prádle. Na snímku má na sobě ozdobnou podprsenku (či korzet) s mašlí, leží na zádech, oči má sklopené mimo záběr a jednu ruku si zamyšleně drží před ústy. Ačkoli toho fotka ve výsledku neodhaluje mnoho, i tak je to na Anetu nezvykle provokativní. 

Pochvalné reakce na sebe pochopitelně nenechaly dlouho čekat. „Nádherná miss z Havířova,“ rozplývala se například jedna fanynka, zatímco druhá se svěřila, že by pro její vlasy klidně vraždila. 

Čestné místo

S pikantní fotkou je Aneta zřejmě nad míru spokojená. Krom toho, že ji veřejně ukázala fanouškům, si ji dokonce připnula do záhlaví svého profilu, hned mezi foto se synem a rodinnou fotku s Jiříčkem (3) i manželem, scenáristou Petrem Kolečkem (39). Na tak čestné výstavce rozhodně snímek nikomu neunikne. 

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
170 fotografií