Richard Chlad je úspěšným podnikatelem, a aby nosil domů velký obnos peněz, potřebuje k tomu podle svých slov prvotřídní servis se vším všudy.  

„Pokud chcete být úspěšným podnikatelem, tak vaše manželky nebo partnerky se musí starat o rodinu. Ta dělba práce v rámci rodiny je daná. Pokud je živíte, tak ony se starají o domácnost. Musí ti dát za*ukat a nesmí to mít postranní úmysly, protože jestli to takhle nefunguje, běžte od toho,“ rozpovídal se miliardář Chlad v podcastu Tomáše Dunovského. 

Od své ženy vyžaduje, že převezme veškerou péči o domácnost a hlavně o děti. „Nekorumpujte vaše děti tím, že máte pocit, že na ně nemáte čas. K*rva od toho máte manželky a partnerky.. Jestli chceš být úspěšný podnikatel, musíš mít prvotřídní servis. Jak může podávat prvotřídní pracovní výkon, když musí končit v práci ve 4 hodiny, aby ještě vyzvednul dítě ze školky?“ vysvětloval podnikatel a bývalý automobilový závodník.

Zda stejný názor na role v manželství sdílí také jeho novomanželka Anna-Marie Kánská, kterou pojal za manželku před pár dny během romantického obřadu na Maledivách, není jasné. 

Dceru herečky Veroniky Kánské, která se proslavila rolí Blaženy z komedie Slunce, seno..., poznal před třemi lety a nyní ji pojal za svou manželku. Sám má už čtyři děti, které jak sám říká, občas vychovával pomocí facek. „Jinak si u dětí respekt nezískáte,“ přiznal. Ani on neměl v dětství ustláno na růžích. Od své přísné maminky si pár facek mnohokrát vysloužil, otec mu pro změnu nedal nic zadarmo. „Když jsem něco chtěl, musel jsem si alespoň půlku na to vydělat. Poprvé jsem šel na brigádu ve 14 letech do JZD, abych si vydělal 600 korun na vysněné tenisky Adidas,“ prozradil Richard Chlad. Dodnes je prý schovává na půdě.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií