Před svatbou se manželé shodli na tom, že na Maledivy jejich rodiče nepoletí, protože je čeká ještě druhá oficiální svatba v Česku. To by ale nebyl Richard, aby to neudělal jinak. 

Přátelé, všem Vám děkujeme za doslova desetitisíce blahopřání! Včerejší den byl plný nádherných emocí a překvapení. Zejména pro paní A. M. Chladovou K…,“ pochlubil se čerstvý ženáč. Tím překvapením byla přítomnost Aniččiny maminky Veroniky Kánské (56) alias Blaženy ze Slunce, seno... a další členové rodiny. Nakonec nebyli jen svědci, ale i nejbližší novomanželů. 

Anna nic nevěděla…byl to pro ni totální šok, když nám přišli na vilu,“ napsal Blesku Richard.         

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude! Markéta Reinischová

Moc krásný to máte, tak ať je i ta vaše společná cesta plná radosti, smíchu, zábavy a hlavně lásky,“ popřála svým přátelům Simona Krainová (50). 

Nevěsta si u návrhářky Kateřiny Šimo nechala ušít dlouhé hedvábné bílé šaty na ramínka, které byly zdobené perlami. Obzvlášť sexy byla róba zezadu, protože odhalovala celá záda. Svatební kytici měla Anna z bílých květů. Ženich zvolil světlé bermudy s vestičkou a bílou košilí. Po svatbě oba dostali na krk květinové věnce. 

Obřad se konal na pláži, kde místní vytvořili nádherné místo. Z písku udělali srdce, posypali okvětními lístky a nad to postavili svatební bránu. A právě tady si Richard s Annou 17. listopadu řekli ANO. Nechyběl třípatrový dort, který společně rozkrojili a ochutnali, a pilo se šampaňské. 

Gratulace novomanželům. To už jsi teď velkej kluk, když jsi ženatej,“ napsal moderátor Míra Hejda. Gratulace přišla i od Michaely Ochotské, Václava Noida Bárty, Alice Bendové nebo od Radka Filipiho, snoubence Lucie Bílé

Fotogalerie
70 fotografií