Zamilovaný páreček si ANO řekl po třech a půl letech společného soužití. Pro svůj velký den si vybrali luxusní resort na Maledivách. Do tepla odletěli týden před obřadem, aby nabrali síly a užili si soukromí. Původně byli v plánu jen svědci, ale Richard to v utajení zařídil jinak.

Tím překvapením pro nevěstu byla přítomnost Aniččiny maminky Veroniky Kánské alias Blaženy ze Slunce, seno… a další členové rodiny. Nakonec nebyli jen svědci, ale i nejbližší novomanželů.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude! Markéta Reinischová

„Anna nic nevěděla… Byl to pro ni totální šok, když nám přišli na vilu,“ napsal Blesku byznysmen, který si na slovo manželka teprve zvyká.

„Přátelé, všem Vám děkujeme za doslova desetitisíce blahopřání! Včerejší den byl plný nádherných emocí a překvapení. Zejména pro paní A. M. Chladovou K…,“ pochlubil se čerstvý ženáč.

Novomanželé se na sociální síti pochlubili netradičními prstýnky, které jsou od značky BVLGARI a dle jejich stránky stojí 2 tisíce eur (49 000 korun). „Mají nápad. Jsem jak straka… Líbí se mi vše blýskavé,“ netají se Chlad, který kromě snubního prstenu nosí na levé ruce zlaté hodinky v hodnotě několika milionů korun.

Vzhledem k tomu, že svatba na Maledivách není oficiální, tak ani prsteny nemusí být a dvojice si ty opravdové vymění až na druhé svatbě v Česku, kde už budou právoplatní manželé.

Fotogalerie
65 fotografií