Trio, které se skládá z tenoristů Piera Barone, Ignazia Boschetta a barytonisty Gianluca Ginoble, vystoupí 10. října 2023 v O2 areně a Tereza Mašková si tam zazpívá s nimi. „Pořád nemohu uvěřit, že se to stane. Moc si toho vážím a mám z toho upřímnou radost. Vzpomínám si, když mi bylo asi tak patnáct nebo šestnáct let a říkala jsem mamce, že jednou si s nimi zazpívám. A to se mi teď splní, hrozně moc se na to těším,“ netajila se obrovskou radostí česká zpěvačka.

Na pódiu před tisíci fanoušků si s italskými fešáky zazpívá jejich song Canzone per te a už teď se na vysněné vystoupení připravuje. „Jsem ráda, že si budu moc zazpívat zrovna tuhle píseň, protože patří k mým oblíbeným. Poslouchám ji teď ještě víc a našla jsem si učitele italštiny, který mi pomůže se správnou výslovností. Ať si neudělám ostudu,“ doplňuje s úsměvem Tereza, která se kromě jiného připravuje na svůj první velký koncert v Lucerně a navíc pilně trénuje na taneční soutěž StarDance.

I pánové z kapely se na spolupráci s Terezou velmi těší. „Vystupovat v Praze byl náš dlouholetý sen, podíváme se tam úplně poprvé i soukromě. Moc se těšíme, až budeme moci naši show předvést českému publiku, a také na Terezu, má krásný hlas,“ říká tenorista Il Volo Piero Barone.

Soutěž o lístky

Fanoušci tohoto italského operního tria, pozor!

Máme pro vás soutěž o lístky na blížící se pražský koncert. Stačí jen kliknout na odkaz, přečíst pravidla, zapojit se do soutěže a lístky mohou být vaše.  

Video
Video se připravuje ...

Růžová SuperStar Tereza Mašková: Detaily o červnové svatbě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

 

Fotogalerie
37 fotografií