Jejich americký sen započal v New Yorku, kde se ubytovali v krásném hotelu a procházeli známá místa, navštívili restaurace, bary... Posléze si půjčili auto a vydali se na cestu.

 

„Kdysi jsem v Americe byla pracovně jako modelka, a když jsme s Petrem začínali chodit, tak jsme si slíbili, že do USA poletíme. Ale pak jsem byla těhotná, Jiříček malej, pak byly nějaké problémy, svatba a až teď na to konečně byl čas. Bylo to nádherné, hodně jsme cestovali, poznávali, stále toho mám plnou hlavu,“ svěřila se Blesku Aneta Vignerová.

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Určitě jsme nevymetali obchodní centra a nakupovali, za prvé máme všeho dost a navíc už to není takový boom. Ale jeden kufr navíc jsme přikoupili na dárky pro děti a hlavně, aby se nám tam vešel obří Spiderman pro Jiříčka. Bez toho jsme nemohli přiletět domů,“ tvrdí modelka, která byla denně se synem ve spojení přes video chat. „Hrozně se nám stýskalo, ale u mamky se měl dobře. Takhle dlouho jsme od sebe byli poprvé.“

Na další dovolenou si budou muset počkat, protože oba čeká spoustu práce. „Přišlo mi hodně nabídek na různé propagace, focení kalendáře a Petra čeká natáčení. Je toho dost a oba jsme za to rádi,“ tvrdí Aneta, která se dostala do řečí, že je moc hubená.

„Ve svém těle se cítím skvěle. Občas zveřejním fotku, kde třeba zvedám Jiříčka a vylezou mi klíční kosti a hned si lidi myslí, že jsem vychrtlá. Nejsem, jím a pohybu mám okolo baráku dost,“ říká manželka scenáristy Petra Kolečka.

Fotogalerie
64 fotografií