Dominik, syn tragicky zesnulého hudebníka Jiřího Brabce (†63), má přítelkyni, s níž žil minimálně rok u mámy. „Jenže udělal něco, co mě totálně položilo. Během té doby, co jsem byla v léčebně, se s tou holčinou odstěhoval. Strašně to bolí...,“ svěřila na jaře Aha! Rezková. Šárku to položilo, protože jí neklapal vztah s partnerem, měla deprese a do toho si ještě Dominik zvolil vlastní cestu.

„Teď se ale vrátili domů,“ raduje se Rezková! „Prostě si to zkusili a zjistili, že žít samostatně a vše utáhnout je náročné. A tak to vzdali a vrátili se,“ vysvětlila nám zpěvačka, která teď Dominikovi a jeho přítelkyni každý den vyvařuje. „Do toho se chystám na řadu koncertů. Mám nového manažera a bezvadně fungujeme,“ prohlásila zpěvačka před startem podzimní sezony.

Tátu obdivuje

Dominik přišel o tátu Jiřího, když mu byly necelé čtyři měsíce. Brabec tehdy 17. listopadu 2023 spáchal sebevraždu na pronajaté chalupě na jihu Čech. Život si vzal kvůli obrovským dluhům, které nasekal a nezvládal je splácet. „Pořád si pouštím jeho hudbu i pořady, ve kterých vystupoval. Byl to borec,“ svěřil nám před časem mladý Brabec, který je tátovi velmi podobný.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o pobytu v léčebně i odchodu syna z domova Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií