Přestože diváci Love Islandu mohli mít dojem, že jejich láska dlouho nevydrží, anebo že ji rovnou předstírali kvůli nemalé finanční výhře, opak je pravdou. Vzájemné sympatie přetrvaly i poté, co kamery zhasly. Loni v květnu navíc svým fanouškům dali ten největší důkaz – zasnoubili se v Miláně. „Do roka a do dne“ ale veselku nestihli, protože se Martin Kulhánek alias Kulhy účastnil další, tentokrát mnohem drsnější reality show – Survivora. Nicméně dnes už je z Martina a jeho vyvolené Laury Chrebetové muž a žena před Bohem i před úřady.

„18. 8. 2023 je další z dat, které si budeme pamatovat do konce života. Už jste nás v této situaci viděli vícekrát, ale teď žerty stranou: Jsme MANŽELÉ,“ uvedli oba dva na svém instagramu a připojili i dvě fotky, které je v jejich velký den zachytily. Zatímco Laura zvolila krásné bílé šaty jako pro princeznu, s dlouhou vlečkou i závojem, Martin zvolil dobře padnoucí krémový oblek. Vzali se v penzionu Meridiana Bojnice na Slovensku, odkud půvabná Laura pochází, a pochlubili se i snubními prstýnky.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený LAURA KULHÁNEK CHREBETOVÁ (@chrebetova)

Všímaví fanoušci hned začali spekulovat, že novomanželé Kulhánkovi skrývají ještě jednu krásnou novinku – v klopě Martinova saka bylo totiž cosi, co nápadně připomínalo ultrazvuk. A detail rukou s prstýnky byl pořízený na bříšku nevěsty... Je tedy možné, že brzy tyhle dvě stále zamilované hrdličky oznámí světu další posun své romance a rozšíří svou mladou rodinu o dalšího člena. To ale ukáže až čas...

Video
Video se připravuje ...

V Survivoru to jiskřilo i mezi bývalými milenci Pítrem a Andreou TV Nova

Prozatím se mohou Laura s Martinem těšit z mnoha a mnoha gratulací – těmi je zahrnuli jak fanoušci, tak i kolegové ze světa šoubyznysu. Třeba zpěvačka Monika Bagárová (29), tanečnice a poslední dobou i textařka Eliška Grabcová (32) či herečka Kristína Svarinská (34), která si nad nimi povzdechla: „Ach, lásky...“ Všichni z nich zkrátka byli jaksepatří naměkko. Je ostatně pravda, že Martin už v Survivoru dojímal své příznivce častými citovými výlevy. 

Poprvé byl od Laury takhle daleko a takhle dlouho a oba to těžce nesli. Plakala jak ona, tak i on. Martin měl navíc smůlu, že jeho tým dlouho nevyhrával žádnou odměnu, co by mu přinesla kontakt s přítelkyní. „Je těžké myslet na to, že ten váš nejbližší je někde na druhé straně světa, trápí se a hladoví. Jsou dny, kdy nemám chuť se ani zvednout z postele, jen přemýšlím nad tím, jak se asi má,“ štkala i Laura na instagramu. Vše ale dobře dopadlo a už je nic nerozdělí!

Fotogalerie
47 fotografií