Lednová operace se musela po půl roce opakovat, původní zákrok zkrátka nestačil. Palce na nohou se stále stavěly do pravého úhlu a v botě nesnesitelně tlačily.

„Poprvé mi to pan profesor udělal esteticky, ale měkké tkáně to nevydržely a vše se vrátilo do stavu před operací. Tentokrát se to provedlo radikálnější metodou,“ svěřila se Aha! populární moderátorka, kterou tajně už minulý čtvrtek operoval na I. ortopedické klinice v pražském Motole profesor Stanislav Popelka.

Moderátorce do palců na noze zavedli na několik týdnů dráty, které prst drží ve správné poloze. „Kdybych někoho nakopla, mělo by to pořádné grády, dráty trčí ven asi tři centimetry,“ směje se Bubílková.

„Za šest týdnů je vyndají a mělo by to držet. Věřím, že to už bude v pořádku, jsem v těch nejlepších rukách,“ dodává moderátorka, která tak zbytek léta stráví s ortézami a v pantoflích.

Teď ještě musí na nohou nosit speciální obuv, která jí tlačí nohu dozadu. „Takže chodím po patách. Nedovedete si představit, jak je to namáhavé. Jsem zvědavá, jak to půjde. V úterý by mě měli pustit domů,“ těší se Bubu.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Bubílková: Musí na reoperaci nohou! Kateřina Štichová

Fotogalerie
42 fotografií