Jana Nagyová po úspěchu Arabely na dlouhé roky zmizela z kin a televizí, aby se věnovala manželovi, dětem a rodině. Po letech se ale do branže vrátila a zazářila například v Budařově pohádce Princ Mamánek (2022) jako královna Ludmila. 

S natáčením pak ale nepřestala, ba naopak! Rozjela nový projekt u České televize. Plány jí nicméně zhatilo zdraví... 

Ve středu se na svém instagramu pochlubila se dvěma fotkami z nemocnice. Na té první má nateklé a obvázané koleno, ze kterého trčí hadičky. Na druhé fotce už je po operaci a noha vypadá mnohem lépe. „Včera a dnes. Příprava na novou filmovou roli v České televizi... Ale meniskus je odoperovaný. A cítím se dobře,“ vzkázala fanouškům. Více informací zatím neprozradila.

Naštěstí se zdá, že se všechno hojí dobře a herečka se tak brzy opět vrátí do práce. Později totiž zveřejnila i video, na kterém už „pajdá“ o berlích za zvuků písně Tiny Turnerové (†83) We Don't Need Another Hero„Zestárněte, ale nestaňte se nudnými patrony,“ citovala v němčině americkou designérku Iris Apfelovou (101), která je známá svou extravagancí. Jak se zdá, elán herečce nechybí ani po operaci. 

Video
Video se připravuje ...

Arabela je výkladní skříní špičkových triků. Seriálový fenomén s nejlepšími českými herci znají i v Austrálii. Videohub

Fotogalerie
44 fotografií