Slovenská herečka Lenka Vacvalová, co se v tuzemsku proslavila v seriálové Ordinaci v růžové zahradě 2, kde se před lety mihla coby psychicky nemocná pacientka a přítelkyně doktora Oty Kováře v podání Martina Stránského (53), tráví v posledních letech více času v přírodě nežli před kamerou. Jenže i v nádherné krajině Vysokých Tater může jít o život... jak se nyní  Lenka se svým manželem, až příliš doslovně na vlastní kůži, přesvědčila.

Při zásahu horské záchranné služby, která vyprošťovala uvízlé horolezce, uvolnil totiž vrtulník z vrcholu Volie veže kameny. Přestože se herečka i její manžel snažili schovat, pročež herečku svým tělem zakryl jeden z polských horolezců, co s nimi zrovna slézali horu, její muž Jan Poláček, známý fotograf, neměl takové štěstí.

Letící šutr ho strefil přímo do zad. „Když se vzpamatoval, vyloučili jsme zlomeninu páteře a dokončili slaňování,“ líčila Lenka na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Honzu pak s podezřením na zlomená žebra transportovali do nemocnice, kde se ukázalo, že je to 'jen' velmi naražené. Což ale při velikosti toho kamene a rychlosti jeho letu můžeme považovat za obrovské štěstí,“ pokračovala Vacvalová a na sociální síti sdílela i snímek až do krve sedřených zad svého muže. Tím ale celé to martyrium bohužel neskončilo. „Aby (ne)šťastných náhod nebylo málo, v ten samý čas se odehrála bitka v romské osadě, aby si ji na chodbě urgentu zopakovali...“

Noční návštěva špitálu tedy byla rozhodně adrenalinová. Přesto však Vacvalová vzdor nepříjemnému zážitku nepohlíží na celý incident negativně. Naopak, sklenici podle všeho vnímá raději poloplnou nežli poloprázdnou... Koneckonců vše dobře dopadlo, manžel se brzy zotaví a z nepříjemného incidentu se brzy stane jen zajímavá historka. „Když se na to zpětně podívám, než začaly létat kameny, měl včerejšek tolik pěkných momentů...“ uznala i herečka, co se v tuzemsku proslavila jako svůdná „pokušitelka“ Josefa Kokty (66), tedy než zakotvil nadobro u Ornelly. 

Fotogalerie
68 fotografií