Do roka a do dne to nestihli, ale svatba na pláži v Itálii proběhla. Počasí jim přálo a všichni si to užili. Karolína Kopíncová řekla ANO příteli Radovanovi Surýmu. 

„Lásko, když ses na mě poprvé usmál v klobouku v davu, usmála jsem se taky a od té doby jsem se smát nikdy nepřestala,“ začala svůj svatební slib kráska, která při čtení neudržela slzy dojetí. Dojaté bylo i okolí a někteří plakali. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná misska Karolína Kopíncová: Missí nemoc se jí vyhnula obloukem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Novomanželé si vybrali pláž na severu u Lida di Jesola. Brána byla skoro u moře, takže výhled byl neskutečný. Když oba řekli ANO, následoval nekonečně dlouhý a vášnivý polibek. 

Nevěsta měla šaty na ramínka a dlouhý závoj připnutý v drdolu. Byla bosá, jako všichni, protože v písku by to v botách moc nešlo. Nechyběly italské pokrmy - pizza, těstoviny...

Karolína jako vítězka Miss Czech Republic dostala příležitost reprezentovat Česko na světové Miss World. Kde se dostala mezi TOP12 a po 16 letech přivezla zpět do země z Miss World velký úspěch. Uspěla také v podsoutěžích Miss World, a to TOP13 v Top Model Challenge a TOP10 v BWAP challenge, kde zabodovala s vlastním charitativním projektem. Založila Nadační fond Krok do života, který pomáhá dětem z dětských domovů. 

Posvatební mejdan se protáhl až do východu slunce a bylo to opravdu nádherné.

 

Fotogalerie
66 fotografií