Při prvním pohledu to tu vypadá jako v hotelu. Že jde o lékařské zařízení, prozrazuje jen přítomnost lékařských přístrojů. Takové zázemí samozřejmě něco stojí, klienti za něj platí v řádech statisíců... Manželka bijce Karlose Vémoly (37) si kliniku nemůže vynachválit. „Tady je to na úplně jiné úrovni. Natural Clinic má vyšperkované zdravotnictví, péči jako tady jsem v životě nezažila. A že už mám za sebou několik operací na různých místech po světě. Istanbul je číslo jedna,“ pochvaluje si Lela. V Turecku není sama, společnost jí dělá kamarádka Lolinka.

Samé lahůdky

S odoperovaným pozadím po náročné šestihodinové operaci teď Lela odpočívá v posteli s polstrovanými čely, výhled má na obří plazmu zabudovanou ve zdi. Poměrně velký pokoj má také vestavěné skříně, samostatnou a velmi prostornou koupelnu s proskleným sprchovým koutem a podsvíceným zrcadlem. A jídlo? Žádná nemocniční strava, ale čerstvé salátky, pečená kuřecí stehýnka a ovoce servírované na drahém porcelánu.

Krásné bezvědomí

Opět o něco vylepšená blondýna si pochvaluje i samotnou anestezii při náročném zákroku. Prý byla podobně příjemná jako rajský plyn. „Opravdu mi nebylo vůbec zle, což se povedlo snad poprvé v životě,“ řekla Blesku Lela, která bude muset ještě nějaký čas strávit v těch nejlepších rukou na turecké klinice. Pak se celá nová a krásná vrátí za svým manželem a dvěma dětmi.

Video
Video se připravuje ...

Lela pokoj na klinice 

Fotogalerie
68 fotografií