Daniela se poprvé nádherným prstenem pochlubila na charitativní akci pro pacienty s onemocněním ALS (amyotrofická laterální skleróza). „Ano, je to pravda. Zasnoubili se na Maledivách,“ potvrdil Blesku zdroj z blízkého okolí snoubenců.

Porušil zásadu

Na romantické dovolené přitom byli už začátkem května, tedy pár dnů před vypuknutím skandálu kolem církevní žaloby Taťány Kuchařové na anulaci manželství. Ondřej tehdy dokonce výjimečně nechal nahlédnout do soukromí a hlásal z tropického ráje samé zamilované vzkazy. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na Instagramu. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to, sakra, za to!“ napsal tehdy Brzobohatý k jejich společné fotografii z Malediv. Právě tam posunul muzikant svůj vztah s moderátorkou na vyšší úroveň. Není divu, že je štěstím bez sebe.

Vyjde mu to do třetice?

A zatímco Daniela půjde k oltáři poprvé v životě, pro Ondřeje půjde už o třetí pokus. V roce 2008 si po tříletém vztahu vzal produkční Johanu Indrákovou (43). Manželství jim vydrželo pět let, rozvedli se bezdětní v roce 2013. Ještě téhož roku Ondřej na karlovarském filmovém festivalu oficiálně potvrdil nový vztah s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (35). Své »ano« si řekli také po třech letech randění – v roce 2016. Ani toto manželství ale Brzobohatému nevyšlo – rozvedli se loni v březnu a v tuto chvíli vedou bitvu přes právníky kvůli církevní anulaci svazku. Ani z tohoto manželství nevzešly žádné děti, o to snazší je pro Ondřeje vrhnout se do chomoutu potřetí.

Církevní soud s Kuchařovou přeložen na podzim!

Metropolitní církevní soud měl anulaci sňatku Kuchařové a Brzobohatého řešit již minulý týden, ovšem jednání se podle informací Blesku odkládá až na podzim! Důvod? Pokračující přípravy na proces roku! Žaloba ze strany Taťány a jejích právníků přitom leží u soudu už od prosince. A Ondřeje vůbec nešetří. V žalobě se mj. píše, že se muzikant doma převlékal za ženu a vyžadoval po manželce sex jako žena. Brzobohatý v exkluzivním rozhovoru pro Blesk potvrdil zálibu v ženských převlecích, ovšem s tím, že je to jen hra v rámci Drag Queen, jež nemá co dělat s jeho sexuální orientací. V žalobě je ale spousta dalších zásadních sdělení, jež zazní jen za dveřmi soudu. „Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ tvrdil před dvěma týdny Ondřej.

A Taťána? Ta podle svého okolí církevní anulaci, tedy rozvod i před Bohem, hodlá dotáhnout do konce. „Dál bych se k uvedenému až do anulace nerada vyjadřovala, jelikož k jediné pravdivé objektivizaci všech tvrzení a skutečností dojde právě před církevním soudem,“ napsala veřejně Kuchařová. „Kanonický rozvod je posledním logickým krokem, jak upřímně a pravdivě uzavřít tuto kapitolu,“ doplnila.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý si v druhé sérii Ivety zahrál Ladislava Štaidla: Líbí se sám sobě? David Turek, Elmer Carvalho