Brzobohatý obdržel na sociální síti již velkou řádku podporujících i obdivných komentářů. Přátelé ho chválili za to, že o všem otevřeně promluvil a že konečně přestal mlčet o své exmanželce Taťáně Kuchařové (35), kterou prý podle nich dlouho bránil a omlouval.

Některé celebrity, jako je třeba Aleš Háma (50), vzaly podporu možná až moc doslova a rovnou se také převlékly za ženu. Snad proto, aby ukázaly, že to je vlastně normální a není na tom nic špatného. Nebo proto, aby Ondřejovi daly jasný důkaz, na čí straně sporu stojí.

Teď řadu podporovatelů rozšířil i jindy důstojný moderátor Jan Rosák (75). Na instagramu připomněl, že nemá problém si udělat legraci ze své vlastní osoby, a tak s fanoušky sdílel archivní fotku, na níž je také v ženských šatech.

Ovšem ne jen tak ledajakých, podle zdobené róby a závoje na hlavě lze usoudit, že se jedná o převlek z pohádky Pyšná princezna. Ostatně nechybí ani krásná blond paruka, korunka na hlavě a pohádkové prostředí kolem. Jen jedna věc možná trochu přebývá - přece Rosákův slavný knír. Ten, pravda, k princezně Krasomile příliš nepasuje, ale o to vtipnější je výsledná fotka. A navíc, bez kníru bychom si moderátora Videostopu přece již představit nedovedli…

„Dávno před Ondřejem jsem si to taky střihnul…“ připomněl Rosák, ale už neprozradil, u jaké příležitosti byl takto »vyzdoben«. Většinu lidí, soudě podle diskuze pod fotkou, pobavil, ostatní jen nadšeně tleskali. Našel se ale i takový hlas, jemuž to celé připadalo zbytečné. „Taky se potřebujete přiživit na této nechutné kauze,“ zlobila se na Rosáka jedna paní. Tak snad alespoň Brzobohatému to úsměv na tváři vykouzlilo.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
115 fotografií