Lucie Hadašová se se svým třetím těhotenstvím pochlubila teprve nedávno. Rostoucí bříško ale už nelze schovat, tak musela jít s pravdou ven. Pro modelku je současný požehnaný stav trochu náročnější než předchozí dvě těhotenství. 

"Chtěla jsem se vyvarovat přibrat hodně kilo, protože pak to shazovat je hodně náročné. Ale nepodařilo se, jsem na váze, na které jsem druhou dceru už rodila,“ přiznala Super.cz nastávající trojnásobná maminka. 

Hadašová s Bednářem už mají dvě dcery, nyní čekají chlapečka. "Jméno vybrané ale nemáme. Udělala jsem chybu, že jsem uzavřela úmluvu, když jsem čekala holky, že když bude kluk, vybere jméno on. Netušila jsem, že ten kluk fakt přijde," svěřila se modelka s tím, že Jaroslav po tatínkovi to ale rozhodně nebude. 

Do porodu jí zbývají ještě tři měsíce, a tak mají ještě dostatek času. S výbavou pro miminko si Lucie také hlavu neláme. Po dcerách protřídí vhodné oblečky, kočárek si pořídí nový a postýlku využijí z předchozích let. "Postýlku, kterou máme, už využilo devět dětí, byla popůjčovaná, tak snad nebude ještě rozvrzaná," dodala s úsměvem Lucie. 

 

Video
Video se připravuje ...

Bývalá královna krásy Lucie Hadašová: Jsem nudná žena v domácnosti! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
39 fotografií