Manželka hokejisty Jaroslava Bednáře (42), plavovlasá modelka Lucie Hadašová, je maminkou dcer Denisky (8) a Vanessky (4). Tělo má však stále stejně parádní jako před dvanácti lety, kdy se jí podařilo vyhrát korunku Miss České republiky. Dokonce se ani nebojí vylézt na předváděcí molo a projít se na něm pouze ve spodním prádle – což je pro mnohé modelky, které mají za sebou porod či podstoupily císařský řez, naprosto nemyslitelné.

Za svou fantastickou figuru přitom nevděčí náročným chirurgickým zákrokům, přestože minulý rok podstoupila vyhlazení kůže na stehnech, zadečku a bříšku. To byl prý jistý druh bezbolestné liposukce. „Nebylo to nic, že by se píchalo do těla nebo odsávalo, to ne,“ upřesnila nyní pro Blesk. Tehdy žertovala, že by do toho šla za rok klidně zase, záhy si to ovšem rozmyslela. „Teď jsem totiž začala intenzivně cvičit, takže už to není potřeba.“

Jizva po císařském řezu Hadašovou už netrápí, přestože s ní v minulosti podle svých vlastních slov měla určité problémy. „Asi tak jako každá maminka, která rodila císařským řezem. Ta jizva je nevyzpytatelná. Ale zjistila jsem, že všechno se dá vycvičit, to teď sama vidím na svém těle. Všechno jde, jenom člověk musí chtít,“ zdůrazňuje sympatická blondýnka.

Ještě loni ji přitom sestra popichovala kvůli botoxu a výplním tváří. Ty sice Hadašová zatím odmítá, připouští však, že do budoucna se jim bránit nebude. „Zatím jenom krémy, galvanickou žehličku, nic víc zatím není potřeba,“ myslí si Miss roku 2007. Koneckonců je jí teprve něco málo přes třicet let, a proto skutečně není nutné, aby se zbytečně hnala pod skalpel, když takový zákrok zatím nepotřebuje. „Čekám, až nastane ta pravá doba,“ smála se.

VIDEO: Lucie Bednářová: Před létem 2018 si dopřála vyhlazení kůže!

Fotogalerie
41 fotografií